About Me

Jumaat, 17 Mei 2013

About my activities in Politeknik Kuching!! :) :)


 Hai semua...wah...dh trlampau lama dh xbuka blog ni....sbb trlmpau bz sgt2..maklum student la ktakn...hehe....skg dh bleh dh update ckit2..dh graduate dh ni..kekeke...Skg sya mau mcrtakn ttg hidup sya d Politeknik Kuching...Ni la kwan2 skelas sya yg sntiasa ketawa,menangis,mengutuk,bergaduh bersama-sama..hahaha...Bila diingat balik..rasa rindu sgt plak dengan dorg....Gambar ni..time kami muda2 dulu...semester kedua..haha..skemakn muka...klau skg..ha...xda nye begini...semua vogue2...haha...ikut peredaran masa katakn..hehe...
Gambar kelas ( time skema2 dulu )
 Gambar yang ni pulak,time kami Mesra Ukur...Gambar ni masa kami semester kedua...Mesra Ukur nilah aktiviti yang dianjurkan oleh pensyarah Diploma Ukur Tanah dan dibantu oleh senior kami...Aktiviti Mesra Ukur ini dianjurkan bagi kami mengenali dan mengeratkan hubungan dengan senior-senior serta dengan pensyrah2 kami...hehe..
Memory senior n Junior..

Pic with Best Friend Not Forever


Gambar dibawah ni plak...gambar kami sekelas ( semester 5 ) suda..ni gambar kami dh mula tua2 ckit ni..hehe..ni jugak semasa ,Mesra Ukur..time ni jgak kami bru menghabiskan praktikal selama 6 bulan ( semester 4 ).Waktu ni..memang terkejut la dengan junior2 yang baru masuk..banyak giler...ish3...menakutkan btul..hehe...
  Sekarang cerita ttg semester akhir...awal pembukaan semester..seperti biasa,kami akan mulakn dengan aktiviti Mesra Ukur dengan tema tak kenal maka tak cinta..hehe...power tak..haha...Mesra Ukur kali ini..kami yang uruskan dan dibantu oleh junior kami semester 5.Sori..xdpt upload gmabr untuk mesra Ukur...ntah mana sya letak gmbar kami tme tu...tunggu sya cari dlu ek...hehehe.....Aktiviti seterusnya adalah..semasa Survey Camp....Survey Camp ini diadakan 2 kali dalam enam sem iaitu semester 3 dan juga semester 6..Untuk Survey Camp kali ini yang bertempat diKampung Rambungan,Lundu,kami diarahkan untuk menentukan kedalaman dan juga ketinggian pasang surut..Ni sedikit sebanyak gambar kami tika itu..hehehe...
Rehat2 smbl pose2..hehe..
Ni la pensyarah2 Diploma Ukur Tanah


Seronok giler naik bot :)
 


Okey la...setakat ni dulu...klau ada masa..saya akan upload lagi gmbar2 kami semua....Banyak aktiviti yang ingin saya sampaikan...tapi...kekangan masa dan line ni..hah..geram ati kite...chow luk....:)

0 comments:

COPYRIGHT BELONG TO mvianney!